Beşiktaşlı futbolcu birkaç basamak atlayacak

Beşiktaşlı futbolcu birkaç basamak atlayacak

Nasıl bir Beşiktaş izleyeceğiz derseniz Gomez de Sosa takımını hatırlayın derim. Bu takımı kampta izlediğimde Fotomaç'ın kamp raporuna "BU TAKIM PAS ÇILGINLIĞINI YAPTI" başlığını eklemiştim.

 

Nasıl bir Beşiktaş izleyeceğiz derseniz Gomez de Sosa takımını hatırlayın derim. Bu takımı kampta izlediğimde Fotomaç'ın kamp raporuna "BU TAKIM PAS ÇILGINLIĞINI YAPTI" başlığını eklemiştim. Öyleydi ve Eagles harika bir oyunla şampiyonluk iplerini eline aldı. İnsanların tarihin tekerrürden ibaret olduğunu söylediğini duyuyorum. Siyah Beyaz Hücum hattını güçlendirmek için düğmeye basın. Siyah-Beyazlılar bunun için transfer hedefine dünya markajbet çapında bir yıldız indirdi Sol stoper dışında Rachid Ghezzal'ın yerine takviye isteyen Güneş'in sakatlığı nedeniyle şubat ayına kadar sahalardan uzak kalması üzerine çalışmalar başladı. Kıdemli teknik direktörün sağ kanatta çok sayıda orta saha pozisyonunda oynayabilecek bir futbolcu  istemesi üzerine Blackhawks'ın bir kasırga adı önerdiği ve o da bu yönde çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı. Beşiktaş, Premier Lig'de Chelsea'den Faslı yıldız Hakim Ziyech'i satın aldı.

Hem orta sahada hem de sağ kanatta oynayabilen Faslı oyuncu,  bu sezon Chelsea formasıyla sadece dokuz kez forma giydi. Yöneticilerin önerisi üzerine yönetimin yıldız isimlerinin maliyet planlaması üzerinde çalıştığı söyleniyor. 29 yaşındaki Faslı futbolcunun Chelsea ile olan kulübüyle olan sözleşmesinin 2025 yılında sona erdiğini ve büyük ihtimalle takıma kiralanacağını belirtmek gerekiyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon Chelsea'de 9 maça çıktı ve şu anda yedek kulübesinde bulunuyor. Kulüplerinin ilgisini çekecek olan Premier Lig yıldızı, kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istiyor. Ziyech, önceki kariyerinde  Ajax ve Twente için de forma giymişti. Başarılı oyuncu Hollanda doğumlu olmasına rağmen Fas yerine milli takımı tercih etti.

Beşiktaş Basketbol Grubu ve Akatlar Spor Kompleksi  Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Güneş, Türkoğlu'na üzerinde adının yazılı markajbet giriş olduğu bir Beşiktaş forması hediye etti Orta saha oyuncusu Beşiktaş'ın en zayıf halkasıdır. Burası en kalabalık bölge olmasına rağmen, yer adlarının kalitesi eşittir. İlk 10'a giren, iki etkili kanat oyuncusu, 1 numaralı libero ve üst düzey bir savunma oyuncusu olan Karthal'ın... Kartallar, 4-1-3-2 iç saha dizilişinde yüksekten uçuyor. Aksi takdirde, harikalar yaratıyor gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.