Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'ın sakatlığı nedeniyle Mart ayına kadar forma giyemeyecek

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'ın sakatlığı nedeniyle Mart ayına kadar forma giyemeyecek

Hakim Ziyech, sezon dışında bölgeye  takviye düşünülürse en çok transfer edilen oyunculardan biri olacak. Xenor Güneş'in yetenekli oyuncularla nasıl iyi oynanacağını bilen ve onlara sahada özgürlük vermeyi seven bir koç olduğunu kabul etmek gerekir.

 

 Hakim Ziyech, sezon dışında bölgeye  takviye düşünülürse en çok transfer edilen oyunculardan biri olacak. Xenor Güneş'in yetenekli oyuncularla nasıl iyi oynanacağını bilen ve onlara sahada özgürlük vermeyi seven bir koç olduğunu kabul etmek gerekir. Ziyech, eğer varsa Beşiktaş'ın oyununu geliştirecek ve hücumda kalite katacak bir forvet. Ziyech'in geniş bir oyun kombinasyonu sayesinde  forvet arkasında kolayca oynayabildiği göz önüne alındığında, Ghazal'ın geri dönmesiyle Beşiktaş'ın kağıt üzerinde etkileyici bir forvet hattı olacağı cratosroyalbet tartışılabilir. Takvim yazarlarından İlker Yağcıoğlu'nun milli maç yazısı İskoçya ile oynayacağımız dostluk maçı geleceğin milli takımı için önemli. Taraftar desteği iyi. Olumlu yönlerimiz ve iyileştirme alanlarımız var. Topa sahip olması, rakibi çok fazla kendi alanında bırakmaması, geçiş hücumunu çok iyi yapması artılarımız. Ancak yerleşik hücumlar ve kapalı takımlar açma konusunda hâlâ sorunlarımız var.

Hakan, Orkun ve İrfan, rakip ceza sahası içinde sadece bir kez karşılaşabilir. Hücumumuzu rakip sahaya kurup rakibin merkezinden daha etkili oynayamayız... En etkili oyuncumuz Cengiz Ünder. Rakibe en çok baskı uygulayan ve ceza sahasına en çok giren oyuncu Zengiz. Aynı etkinliği diğer kanattan da  göstermemiz gerekiyor. Şimdi İspanya'da Enes Ünal'ın formasına ihtiyacımız var. Eksiklerimiz var. Ne de olsa bir dostluk maçı çünkü adı 'Kapalı takım açamayız' 'İspanyol formunda Enes'e ihtiyacımız var' Süper Lig'de Dünya Kupası'na cratosroyalbet giriş 14 hafta kaldı, sıralamalara bakıyoruz ve henüz taşların  oturmadığını görüyoruz. Üst ve alt potalar oldukça karmaşıktır! Bu oyunda endüstriyel kazalar, beklenmedik skorlar ve kişisel hatalar dün ve bugün oldu ve yarın da olmaya devam edecek. Futbolun DNA'sı! Ligin bu aşamadaki gücü, futboluyla herkesin hayranlığını kazanan Fenerbahçe'nin sahada Giresun Spor'a kaybedeceği kimin aklına gelirdi? Tabii ki, kayıp İsa'nın kariyerini veya takımın performansını gölgelemedi. İşle ilgili bir yaralanma mı yoksa fiziksel ve zihinsel yorgunluk mu olduğunu tartışın. Aslan'ı ayağa kaldıran ve onu en iyi ortak yapan Başakşehir'deki bir zafer daha için Okan Buruk'u tebrik ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.