Beşiktaş'ta toplam 35 maça çıktı

Beşiktaş'ta toplam 35 maça çıktı

Tüm müsabakalarda 4 gol kaydetti. Bugünkü kur üzerinden hesaplanacak olursa 92 milyon lira civarında bir geliri olacak.

 

 Tüm müsabakalarda 4 gol kaydetti.Bugünkü kur üzerinden hesaplanacak olursa 92 milyon lira civarında bir geliri olacak. Eski Bayern Münih yıldızı Sadio Mane'nin sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nda yer alması pek mümkün değil. Mane, sakatlığına rağmen Senegal'in Dünya Kupası kadrosuna seçildi, ancak final açıklamasının ardından  Dünya Kupası kadrosundan kalıcı olarak çıkarıldı.Bild'e göre; Edinilen bilgilere göre Mane'nin Almanya'daki operasyonu başarılı geçti ve yaklaşık 3 ayı kaçırması bekleniyor. Senegalli yıldız betperform sezon başında Liverpool'dan Bayern Münih'e gitmişti. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Bundesliga devleri için 23 kez forma giydi; bu maçlarda  11 gol ve takım için 4 gol kaydetti.

20 Kasım - 18 Aralık tarihleri ​​arasında Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası, şimdiye kadarki en pahalısı olarak kabul ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin önemli iş haber şirketlerinden Bloomberg'in internet sitesine göre Katar, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapma hakkını kazandığından bu yana geçen 12 yılda hazırlıklara 300 milyar ABD doları harcadı. Başkent Doha, bir milyondan fazla taraftarı ağırlamak için inşa edilen yeni stadyumlar ve otellerle ilk Orta Doğu Dünya Kupası için büyük değişikliklere uğradı. Şampiyonluk hazırlıkları kapsamında 7 yeni futbol sahası, stadyumu entegre eden metro hattı, havaalanı, hastane, otel ve alışveriş merkezi yapıldı.

İş dünyasının saygın ekonomi dergilerinden Forbes'a göre, Katar'da Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmanın maliyeti 229 milyar ABD doları olarak tahmin betperform giriş ediliyor. Bir önceki turnuvanın ev sahibi olan Rusya turnuvaya 11,6 milyar dolar harcadı. Gelirlerin yaklaşık 5,4 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor Katar'daki Dünya Kupası ve Körfez'deki zengin komşularının büyük Avrupa futbol kulüplerine milyarlarca dolar pompalamasının yaklaşık 5,4 milyar dolar getirmesi bekleniyor . Son Dünya Kupası'nı  yaklaşık 3,6 milyar kişi ekrandan izlerken, Katar organizasyonunun bu sayıyı geçeceği tahmin ediliyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Pazar günü Katar'ın Ekvador ile karşılaşmasıyla başlayacak ve 200'den fazla ülkede yayınlanacak. Yıldız, Suudi  kulübü Hilal'den fahiş bir transfer teklifi aldığını doğruladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.