Beşiktaş'taki son performansı karşısında şaşkına dönen Josef de Souza

Beşiktaş'taki son performansı karşısında şaşkına dönen Josef de Souza

Önemli bir dönüm noktasının eşiğinde. Ankaragücü maçında yaşananların ardından düşüşe geçen Josef de Souza, sezon sonunda memleketi Brezilya'ya döneceğini söyledi.

 

Önemli bir dönüm noktasının eşiğinde. Ankaragücü maçında yaşananların ardından düşüşe geçen Josef de Souza, sezon sonunda memleketi Brezilya'ya döneceğini söyledi. Beşiktaş'ta sözleşmesi lig bitiminde sona eren 33 yaşındaki libero ile yönetimin, takımın oyuncularının geleceğini belirleyecek olan Antalya hazırlık kampı öncesinde görüşeceği söylendi. Joseph De Sousa Beşiktaş'ta kalmak isterse Brezilyalı yıldızın kontrat seçeneğini kullanacak. Beşiktaş'ta Valentin Rossier'in performansı beklentilerin altında kaldığı için teknik ekipten özel uyarı aldı. Antrenör Şenol Güneş'in tecrübeli oyuncularını Antalya kampında  daha fazla antrenmana tabi tutarak bir üst seviyeye taşımayı planladığını unutmamak gerek. Francisco Montero istekbet forma peşinde! Francisco Montero, ara transfer döneminde kadroda beklenen isimlerden biriydi ve pes etmedi. İspanyol savunma oyuncusu, kariyerine Beşiktaş formasıyla devam etmek istediğini teknik ekibe iletecekti. Antalya kampını önemli bir fırsat olarak gören Montero'nun orta seviye kampta hünerlerini gösterip forma mücadelesine katılmak istediği bildirildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası tatilinin ardından takımın istediği seviyeye gelebilmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şen Güneş, takımına Dünya Kupası ile Süper Lig arasında 9 gün izin verdi ve sezonun her maçını takımıyla maç maç izledi. Bu maçlar analiz edildi. Deneyimli bir koç, bir oyuncunun düşüşünün nedenlerini ve takımın genel kırılganlığını belirleyecek ve ayrıca antrenman istekbet giriş kampındaki oyunculara fiziksel ve teknik çalışmanın yanı sıra psikolojik destek de sağlayacaktır. Siyah beyazlılar, 24 Kasım'daki karşılaşmanın ardından 5 Aralık'ta kamp kurmak için Antalya'ya gitti. Beşiktaş Dünya Kupası'na girerken 9 günlük süreye sahip olacak takımda, teknik direktör Şen Güneş, yardımcıları Byram Bektaş, Şeref Çiçek ve Ellen Şafak  oyuncuları yakından takip edecek. Deneyimli koç, öğrencilerinin aileleriyle vakit geçirmelerini, dinlenmelerini ve zihinlerini boşaltmalarını sağlarken kimsenin boş oturmasını istemiyor. Uzatılan tatilin zaten fiziksel olarak  yetersiz olan ekibi olumsuz etkilememesi için bir plan yapıldı. Milli takımla dostluk maçı oynayacak oyuncular ile Dünya Kupası'nda forma giyen Weghorst, Nkudu, Seth ve Atiba dışındaki tüm oyuncular için ayrı ayrı liste hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.