Çepnililer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Çepnililer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Çepni boyundan gelen soydaşları bir araya getirerek, Çepni Dernekler Federasyonu’nu kuran Muhammet Arif Genç ve yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  

ÇEPNİLİLERDEN, SİYASİ PARTİ LİDERLERİNİ ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretine, Çepni Dernekler Federasyon Başkanı Muhammet Arif Genç, başkan vekili Bekir Emen, başkan yardımcıları Sadiye Çelik. Ali Ekrem Yıldırım. Hakverdı Buğtekin, Hüseyin Okumuş, Hüseyin Gürbüz, Ümit Yalçın Güvendi, Turgay Çepni, Ferdü Kılıç, Özcan Geçal, Bahadır Aşır, Hayrullah Usta katıldı.

epni-dernekler-federasyonu-muahamet-arif-genc-kemal-kilicdaroglu-nu-ziyaret-etti1.jpg

MUHAMMET ARİF GENÇ, ÇEPNİLİLERİ BİR ARAYA GETİRMİŞTİ

Muhammet Arif Genç; Çepni Boyuna mensup boydaşlarını tanıştırmayı, kaynaştırmayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak, Çepni Boyu’nun kültürel, sosyal ve sanatsal alanlarını araştırmak ve bunları yayınlamak amacı ile Çepni Dernekler Federasyonu kurmuştu.  

Çepni Dernekler Federasyonu, Şehri İstanbul Gazetesi aracılığı ile, yapılan ziyaret kapsamında bir mesaj yayınladı.

epni-dernekler-federasyonu-muahamet-arif-genc-kemal-kilicdaroglu-nu-ziyaret-etti2.jpg

“AMACIMIZ, ÖZGÜR BİREYLER YARATMAK”

Çepni Dernekler Federasyonu olarak öncelikli görevimiz, Çepni boyundan gelen soydaşlarımızın, sosyal yaşamda çağdaş yaşama geçmede, onlara öncülük ederek özgür bireyler yaratmak ve özgür toplumun gelişimine öncülük etmek olacaktır.

“SOYDAŞLARIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”

Çepni Dernekler Federasyonu olarak, bu çalışmalarımızda siyasi partilerimizi ziyaret ederek, soydaşlarımızın sosyal kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunmak ve onların bu sorunlarını kamuoyunda paylaşmak, çözüm üretmek için Türkiye Büyük Millet Meclis’inde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu makamında bizleri misafir ederek onurlandırmışlardır. Gurup toplantısına davet ederek ülkenin gündemine dair düşüncelerini dinleme imkanı sağlamışlardır.

CHP Genel Başkanı ve Yönetimine ve Milletvekillerine, bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.