İstediğini teknik ekibe bildirdiği bildirildi

İstediğini teknik ekibe bildirdiği bildirildi

Antalya kampını önemli bir fırsat olarak gören Montero'nun orta seviye kampta hünerlerini gösterip forma mücadelesine katılmak istediği bildirildi.

 

Antalya kampını önemli bir fırsat olarak gören Montero'nun orta seviye kampta hünerlerini gösterip forma mücadelesine katılmak istediği bildirildi. Türkiye ile Avrupa arasındaki futbol karşılaşması 17 Kasım Perşembe günü devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Mehmet Büyükekşi, milli takımın İskoçya'yı 2-1 yendiği maçın ardından konuşuyor. Büyükekşi, “Çok mutluyuz. İlk ulusal müsabakamızı Diyarbakır'da oynadık ve  çok güzel geçti. İlk yarı iyi oynadık. Bazı pozisyonlar %100 kaçabilir ve bazı pozisyonlar direkten dönebilir. Hocalarımız ve oyuncularımız mutlu. Bu hepimizin beklediği oyun. Önceki oyunların izlerini silmek restbet istiyoruz. Bu bir iş kazasıdır. Çok iyi oyun, iyi sonuçlar. Biraz daha şanslı olsaydık, daha farklı olabilirdi. Sonuçta bu bir antrenman maçı. Çek Cumhuriyeti'nin maçını izlemek için Gaziantep'e gidiyoruz. 3 günlük kampta başarılı olursak hedef EURO2024 olacak. İlk maçlarımızı Mart ayında deplasmanda Ermenistan'a karşı ve evimizde Hırvatistan'a karşı oynayacağız. Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyor ve çok çalışıyoruz. Güvenimiz tam. "

Takıma sabır dileyen Mohammad Byukekhi, "Kunz bu maçlarda çok ciddi bir şekilde sorgulandı. 2002'den beri hiçbir milli takım menajeri vaktinde ayrılmadı. Ne yazık ki hala zamanında gitmesi gerekiyor. Önce. Sabırlı olalım." Her kötü sonuca acele etmemek gerekir. Biz genç bir ekibiz. Genç takımlar zaman zaman sorun yaşayabiliyor. Sabredebilirsek bu ekip bize 5-10 yıl  hizmet edebilir. Euro 2024'ün kendileri için önemli olduğunu söyleyen restbet giriş Büyükekşi, "Euro 2024'ün Almanya'da olmasının ayrı bir önemi var. Hocalarımız Alman ve Almanya'da çok Türk var. Oyunlarımızın çoğu seyircili olacak. Kendi evimiz gibi olacak. Fazla önemsiyoruz.  4. çantayı kazmamıza rağmen hala şansımız var. İskoçya ikinci cepteki takım. Bugün onlara karşı harika bir oyun oynadık. Muhammed Büyükekosi de, "Diyarbakır'da atmosfer çok güzel. Diyarbakırlılarla bütünleşti ve milli takımımıza katıldı. Stadı doldurup tezahürat yaptılar. Herkes  mutlu. Diyarbakır'da böyle bir maçın düzenlenmesi tüm hemşerilerimizi sevindiriyor. Cumhurbaşkanı'nın talebi de yerini buldu.  altını çizdim. En önemli şey arkadaşlıktır. ABD de. Umarım aynısını Çek Cumhuriyeti'ne karşı da yapabiliriz. "Şu ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.