İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı’na Av. Taciser Ülkü seçildi

İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı’na Av. Taciser Ülkü seçildi

İyi Parti’nin Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olan Ahmet Ünal’ın, ilçe başkanlığından istifa etmesinden sonra, ilçe yönetiminde yapılan seçimde Av. Taciser Ülkü İyi Parti Şişli İlçe Başkanı seçildi.

İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı için Av. Taciser Ülkü ile Rabia Acar Çelik yarıştı. İyi Parti Şişli İçe Yönetimi’ndeki yapılan oylamada Av. Taciser Ülkü ilçe başkanı olarak seçildi.

Ülkü, İYİ Parti Şişli'de Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İyi Parti Üst Kurul Delegesi olarak görev yapmıştı.

 “GÖREVİMİ HAKKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

Şişli İlçe Başkanı seçilen Av. Taciser Ülkü sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.  

‘Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Ünal’ın Şişli Belediye Başkanlığına adaylığı ile boşalan İlçe Başkanlığı görevi, yapılan seçim ile tarafıma tevdii olmuştur. Sorumluluk bilincimiz gereği, hakkı ile aldığımız görevi yerine getirmek üzere Şişli İlçe Başkanlık görevimiz hayırlı olsun’

“ŞİŞLİ’DE BÜYÜK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

İyi Parti’den Şişli Belediye Başkan adayı olan eski ilçe başkanı Ahmet Ünal’da bir paylaşım yaptı.

‘Şişli Belediye Başkan Adaylığım nedeniyle ayrıldığım İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı görevine, Yönetim Kurulumuzun yaptığı seçim neticesinde kıymetli dava arkadaşım Taciser Ülkü seçilmiştir. Şişli teşkilatı olarak etrafında kenetleneceğimiz Taciser Başkanımıza görevinde üstün başarılar diliyor, şahsıma bugüne kadar verdikleri destek nedeniyle tüm parti teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız, Şişli'de büyük değişime birlikte imza atacağız!’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.