Leicester'da kulis yüzünden üzülen Çağlar

Leicester'da kulis yüzünden üzülen Çağlar

Bu teklife nasıl tepki vereceği şimdiden merak ediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 22 milyon Euro olan Çağlar'ı sezon sonunda kadrolarına katmak için  Premier Lig ve İspanya La Liga başta olmak üzere birçok kulüp şimdiden sıraya girdi.

 

Bu teklife nasıl tepki vereceği şimdiden merak ediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 22 milyon Euro olan Çağlar'ı sezon sonunda kadrolarına katmak için  Premier Lig ve İspanya La Liga başta olmak üzere birçok kulüp şimdiden sıraya girdi. Beşiktaş'a yarım sezonluk imza atarsa ​​düzenli olarak oynamaya hazır yeni takımına giden yıldızın teklifine olumlu yanıt vermesini umarak herkes siyah beyazlıları kazanıyor. Böyle bir durumda Leicester City, Chaglar'ın ara dönem maaşını ödemekten de muaf tutulacak. Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle siyah beyazlılar Dünya Kupası maçı heyecanını da yaşadı ve dolu dolu bir gün geçirdi. Çin golazo Süper Ligi için mücadele eden Beşiktaş, Dünya Kupası heyecanını da yaşadı. Siyah Beyazlılar tarihinde ilk kez bir Dünya Kupası maçına dört oyuncu  göndermeye hazırlanıyor. Beşiktaş için Kevin Nkudou, Kamerun, Roman Seth, Fas milli takımı ve Woerter Weghorst, Hollanda milli takımı için, Atiba Hutchinson ise Kanada'ya girerken Listeden sonra Beşiktaş'tan 4 oyuncu Katar'a gidecek. bu  ilk kez olacak.

Hugo Almeida (Portekiz), Jermaine Jones (ABD), Dani Nuncu (Kamerun) 2014'te Kartal'da sezonu bitirirken, Pepe, Quaresma (Portekiz), Vida (Hırvatistan) Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Pepe'yi temsil etti. ) yarışma sırasında yapılmıştır. Holosko (Slovakya) ve Rodrigo Tello (Şili), 2010 yılında Beşiktaş'ı temsil ederken,  Tayfur Havutçu, İlhan Mansız (Türkiye) ve Zoubaier Baya (Tunus)  Kore ve Japonya'nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı golazo giriş 2002 yarışması. 1998'de  Daniel Amokachi (Nijerya), Marijan Mrmic (Hırvatistan), Zlatko Yankov (Bulgaristan) Fransa'da düzenlenen Dünya Kupası'na katılan Beşiktaşlı futbolcular oldular. Türkiye-İskoçya milli maçıyla ilgili Sabah'ın editörlerinden Gürcan Bilgiç'ten bir yazı Dünya Kupası'nı "seyreden" iki milli takımın beklenenden daha ciddi oynadığını gördük. Arkadaşlarının haber ve tatil fotoğrafları gönderirken bu odağı göstermesi önemlidir. Kuntz, bildiğimiz adıyla...dörtlü devam ederken üçlüye geri döndü. Bu dizilişte topa sahiptik ama hücum bekleri hiçbir zaman üstünlük sağlayamadı.Zeki'yi oynamakta sorun yok ama Kuntz'un anısı, Fenerbahçe'de "müthiş ikili" olan İrfan ve Ferdi'yi ayırmak. Ayrıntıları yakalarsak şaşırırız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.