Meme küçültme ameliyatına dair her şeyi Op. Dr. Leyla Arvas sizler için açıkladı!

Meme küçültme ameliyatına dair her şeyi Op. Dr. Leyla Arvas sizler için açıkladı!

Meme küçültme ameliyatına dair her şeyi Op. Dr. Leyla Arvas sizler için açıkladı!

MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI NEDİR?

Büyük göğüsler boyun ve sırt ağrısı, yanlış duruş, ciltte döküntüler, solunum problemleri ve iskelet deformiteleri gibi birçok soruna yol açabilir.

Bunların hepsinin bir arada olduğu bir yaşam biçimi düşünüldüğünde özgüven eksikliği kaçınılmazdır ve hayat kalitesinide etkiler. Meme küçültme ameliyatı estetik kaygılar taşısa da çoğunlukla bu semptomlardan kurtulmak için başvurulan bir prosedürdür.

Genel anestezi altında yapılan 2-2,5 saatlik prosedür, yağ ve glandüler dokuyu çıkarır aynı zamanda fazla deriden kurtarır bu sayede daha küçük, daha hafif göğüsler ile hem daha sağlıklı hem daha mutlu bir hayat temin edilir.

MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI İÇİN EN DOĞRU ADAYLAR!

Meme küçültme ameliyatı için ideal adaylar;18 yaşını geçmiş, tıbbi sorunları nedeniyle fiziksel veya sosyal rahatsızlık yaşayan bu problemlerin birleşimi sonucun da özgüven problemi ile mutsuz olan kadınlardır.

Kadınlar bu işleme girerken hamile olamaz veya emziremezler. İşlem genellikle tam gelişmiş göğüsleri olan olgun kadınlar için önerilmesine rağmen, göğüsleri ciddi ağrı ve fiziksel rahatsızlığa neden oluyorsa genç kadınlarda da meme küçültme ameliyatı yapılabilir.

Göğüslerin yetişkin boyutlarına ulaşmış olmaları ve hala büyümemeleri ilerde tekrar aynı sorunu yaşamamak adına önemli bir konudur. Sigara içen hastalarda ameliyat sonrası komplikasyon riski çok daha yüksek olduğu için aktif olarak sigara içen hastalardan sigarayı mümkünse bırakmalarını veya azaltmaları rica edilir.

Hastaların bu prosedürle ilgili ayrıntıları ve riskleri anlamaları ve ameliyatlarının sonuçlarından memnun olmaları için gerçekçi beklentilere sahip olmaları önemlidir. Bu beklentinizi İstanbul’da meme küçültme ameliyatı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

kişi, kıyafet, adam, oturma içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Meme Küçültme Ameliyatının Avantajları!

Büyük göğüsleri olan kadınlar göğüslerinin ağırlığı sebebi ile fiziksel ağrıya (boyun, sırt, omuz ve göğüsler) maruz kalıyorlar. Bu ağırlık, bir kadının vücudunda fiziksel bir baskıya sebebiyet veriyor.

Ağır göğüslerin ekstra ağırlığı duruş ve iskelet yapısı için de zararlı olduğu gibi omurga sorunlarına yol açabiliyor. Sırt, boyun ve omuz ağrısına neden olmasının yanı sıra, aşırı ağır göğüsler solunum sorunlarına ve diğer ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Ayrıca, kadınlar meme boyutları istenmeyen dikkat çekebilme etkisi ile sosyal yaşamlarında rahatsızlık yaşayabilirler. Bu nedenle, birçok kadın, aşırı büyük göğüslere sahip olmanın getirdiği fiziksel, psiko-sosyal rahatsızlık ve sınırlamaların mutsuzluğunu gidermek için meme küçültme ameliyatını tercih ediyor.

Meme küçültme ameliyatı, bir kadının duruşunu düzeltmesine, sırt, boyun ve omuzlardaki gerginliği gidermesine yardımcı olarak genel vücut ağrılarınızı oldukça azaltıyor.

Meme Küçültme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Meme küçültme ameliyatı genel anestezi altında yapılır ve kullanılan tekniklere ve her hastanın bireysel durumuna bağlı olarak yaklaşık 2-3 saat sürer.

Bu prosedür için kullanılabilecek birkaç farklı prosedür türleri vardır. Göğüslerinizi değerlendirdikten sonra İstanbuldaki kliniğinde Op.Dr.Leyla Arvas sizin için en iyi seçeneği belirleyecektir.

Göğüslerinizin büyüklüğü ve şekli ile istenen miktarda küçültme ve sizin için hangi prosedür türünün uygun olduğunu belirlemeye birlikte karar vemenize yardımcı olur.

kıyafet, kadın, tutma, kort içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Meme Küçültme Ameliyatı Sonuçları Kalıcı Mıdır?

Meme küçültme ameliyatından sonra, prosedürün sonunda daha hafif, estetik ve küçük göğüslere sahip olacaksınız. Önemli miktarda kilo almaz,kilo kaybetmez veya hamile kalmazsanız, meme büyüklüğünüz sabit kalır.

Bununla birlikte, yaşlanma ve yerçekiminin etkileri, göğüslerin zamanla sarkmasına neden olabiliyor. Yıllar içinde, göğüslerinizin görünümünden memnun kalmazsanız, daha genç konturlarını geri yüklemek için bu gibi durumlarda meme dikleştirme kombinasyonu uygulanabiliyor.

Muayenenizi Planlayın!

Rahatsızlığa neden olan büyük göğüsleriniz varsa, Meme Küçültme İstanbul fiyatları için +90 212 241 46 24 nolu telefondan bilgi ve randevu alabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.