Redmond fırsat buldukça onlarla buluşuyor, yardım ediyor ve sorunlarını dinliyor

Redmond fırsat buldukça onlarla buluşuyor, yardım ediyor ve sorunlarını dinliyor

Unutulmamalıdır ki, bu çalışma yürütülürken, herhangi birinin yardım konularında bilgi toplamasını önlemek için özel  çaba gösterilmiştir.

Unutulmamalıdır ki, bu çalışma yürütülürken, herhangi birinin yardım konularında bilgi toplamasını önlemek için özel  çaba gösterilmiştir. Redmond, Beşiktaş karşısında 9 maça çıkma fırsatı buldu, 1 gol atıp 2 asist yaptı. Beşiktaş, 28 yaşındaki yıldızın performansından  memnun kalırsa oyuncuyla sözleşme yenileyecek. 30 yaşındaki Wout Weghorst, sahada attığı kritik goller ve sıkı çalışmasıyla kısa sürede Beşiktaş taraftarının güvenini kazandı ve Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal'ın dikkatini çekmeyi başardı ve Katar gezisi için bilet kazanmayı başardı. Süper Lig'de çıktığı 13 maçta 6 gol ve 4 asistlik performans sergileyen deneyimli futbolcu, betfica Dünya Kupası'nda şansını yakalamalı. Van Gaal'ın Beşiktaş'a geri dönen ve formunu koruyan Weghorst'u birkaç maçta kullanmayı planladığı söyleniyor. Wout Weghorst, Hollanda  formasıyla şu ana kadar çıktığı 15 maçta 3 gol kaydetti. Kıdemli oyuncu, Nations League'deki son golünü Haziran'da Galler'i 2-1 yendikleri maçta attı. Beşiktaş, sezon başında  Arthur Masuku'yu kiraladı ve İngiltere ekibi hemen başvurdu.

Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile yakın ilişkisi ile bilinen bir haber sitesinde yazan Masuaku, yeni sezonda siyah-beyazlılarla kariyerine devam edecek. Haber içeriğinde şu ifadeler yer aldı "Arthur Masuaku, Beşiktaş'a kiralandı ve  Toto Süper Lig'de iyi bir performans sergiledi ancak şu anda sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor. Ancak sezon başından bu yana sergilediği performans,  Beşiktaş'ta kalıcı olarak kalacağını gösterdi." oldu. Sakatlıklar ona zarar verirken, Demokratik Kongo oyuncusu forma geri dönebileceğini umuyor. Dizindeki betfica giriş sakatlık onu  2-3 ay geride tutabilir. Ameliyat olmayacağı için iyileştikçe güçlenecektir. Tecrübeli sol bekin West Ham ile olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor. Sezon sonunda Leicester City ile  yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki oyuncuyu yarı dönem  için imzalamaya çalışacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in haberine göre Beşiktaş, 2 stoper desteğine odaklanarak transfer çalışmalarını hızlandırdı. Montero ve Emrecan'dan ayrılabilecek Welinton ve Beşiktaş'ın yanı sıra Kaan Ayhan ve Bruno Martins, Indi için çalışmaya başladı. Son olarak, Siyah Beyaz için yeni bir isim kartlarda görünüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.