Sane'ye Tokat Atan Nenad Bjelica'ya Sert Cezalar Geldi

Sane'ye Tokat Atan Nenad Bjelica'ya Sert Cezalar Geldi

Sane'ye Tokat Atan Nenad Bjelica'ya Sert Cezalar Geldi

 

Almanya'da futbol camiası, geçtiğimiz günlerde Bayern Münih ile Union Berlin arasında oynanan mücadelede yaşanan çirkin olayın ardından nefesini tutmuştu. Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın, mücadele sırasında Leroy Sane'ye yaptığı tokatın ardından Almanya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama, futbolseverleri şok etti. Bjelica'ya verilen cezaların detayları netleşirken, olayın yankıları sürüyor.

Bayern Münih ile Union Berlin arasında oynanan maçın 74. dakikasında patlak veren olay, futbolseverleri ve yetkilileri tarafından büyük tepki toplamıştı. Bir zamanlar Türkiye'nin de tanıdığı bir isim olan Nenad Bjelica, maç sırasında Sane'ye yönelik agresif tavırları nedeniyle kırmızı kart görmüştü. Olayın ardından Almanya Futbol Federasyonu, gerekli soruşturmayı hızla tamamladı ve Bjelica'ya sert cezaları açıkladı. deneme bonusu

Cezalar Ne İçeriyor?

Almanya Futbol Federasyonu'nun Bjelica'ya verdiği cezalar netleşti. Sırp teknik adam, olayın ardından 3 maç men cezasına çarptırılırken, aynı zamanda 25 bin euro para cezasıyla da cezalandırıldı. Bu kararın, futbol disiplini ve etik kurallarına yapılan vurguyla alındığı belirtildi. Bjelica'nın bu ceza sürecinde Union Berlin'i kimin yöneteceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Bu gelişmelerle birlikte Bjelica'nın geleceği de belirsizliğini korurken, futbol camiası, oyuncular ve teknik direktörler arasındaki gerilimin yarattığı sorunlara yönelik daha etkili tedbirlerin alınması gerektiği konusunda birleşiyor. Bayern Münih'in 1-0 galip geldiği mücadelede yaşanan bu tatsız olay, Alman futbolunda fair play anlayışının önemini bir kez daha gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.