Tonik Neden Kullanılır?

Tonik Neden Kullanılır?

Tonik Neden Kullanılır?

 

Tonik uygulaması, özellikle gece yatmadan yapılmalı ve ihmal edilmemelidir. Gözeneklerin sıkılaşması için oldukça etkili bir üründür. Bir pamuk yardımıyla yüze uygulanabilir. Düzenli uygulama sonucunda ise ciltteki gözenekler sıkılaşır, siyah noktalar azalır ve cilt pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Her cilt yapısı birbirinden farklı olabilir. Ancak tüm cilt tiplerine uygun ayrı tonik çeşitleri bulunur. Cilt tipinize uygun olan tonik çeşidini hemen alıp, kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Tonik Nasıl Kullanılır?

Tonik uygulamasının genel olarak gece yatmadan önce yapılması tavsiye edilir. Öncesinde yüzünüzde makyaj varsa çıkarmalısınız. Makyaj yoksa da bir cilt temizleme ürünü ile cildinizi mutlaka temizlemelisiniz.

Sonrasında toniği bir pamuk üzerine döküp hafif hareketlerle cildinize uygulayabilirsiniz. Göz çevresine sürmemeye özen göstermelisiniz. Kullanımınız sonrasında tonik doğrudan gözeneklerinize etki etmeye başlayacaktır. Var olan siyah noktalarınızı sıkarak çıkartmaya çalışmak yerine tonik uygulamasını deneyebilirsiniz. Bu, uzun vadede çok daha etkili bir çözüm olacaktır.

Cildinize iyi bakmak istiyorsanız siz de tonik edinmeli ve hemen kullanmaya başlamalısınız. Tonik ürünlerine https://www.kozmela.com/tonik adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.