Trabzonspor'un iniş çıkışlarına ne diyelim?

Trabzonspor'un iniş çıkışlarına ne diyelim?

Beşiktaş'ın fotoğrafı şimdilik olumsuz! Ancak Kartal'ın suya ihtiyaç duyacak o kadar çok bahanesi var ki! Teknik direktör değişti, oyuncular formsuzdu, daha fazla sakatlık vardı.

 

Beşiktaş'ın fotoğrafı şimdilik olumsuz! Ancak Kartal'ın suya ihtiyaç duyacak o kadar çok bahanesi var ki! Teknik direktör değişti, oyuncular formsuzdu, daha fazla sakatlık vardı. Ümraniye adeta revire döndü! Birisi daha iyi ve umarım biri topal kervanına katılır! Resme gerçekçi bakarsak Katar arasında Beşiktaş en avantajlısı olacaktır. Şenol Güneş'i zorlu bir süreç beklemektedir ve o da bunun farkındadır. Dediğim gibi Kartal'da tepeden tırnağa donanmış, ligin her yönüne hazır bir kadroyla dönmeyi hedefleyen Güneş için bu ara bir doz ilaç vbet gibi. Master Sun ile dostluğumuz uzun yıllara dayanmaktadır. Yaptığımız sohbetlerde halka açık olmasa da sağlık gazeteciliği yapma fırsatı buldum. Bu, incelememiz için sağlam bir temel sağlar.Son görüşmemizde "takımı büyüten herkesi geliştiririz" demişti ve bu sözü çok beğendim. Bu cümle çok fazla bilgi içeriyor tabi ki  adres oyuncular biz değil. Aynı şekilde tecrübeli teknik direktör, bu tür olumsuzluklara rağmen takıma olan güveninin altını sık sık sohbetlerimizde vurguladı.

Güneş, "güven" kelimesini günü kurtarmak için veya kelime olarak kullanmadı. Milli takımımızın tarihinde ilk kez Diyarbakır'da  oynamasını anlamlı ve değerli buluyorum. İskoç oyunu Diyarbakır antik kenti için çok uygundur. Galler'i eğitmek için İskoçya'ya karşı bir maç da iyi bir plan... Yedi Premier Lig oyuncusu ile 11 rakip. İskoçya'ya karşı ciddi, verimli ve iyi bir hazırlık maçıydı. Künz; 3-4-3 dizilişini denedi ve Cenk'i Çağlar'ın soluna, Ozan Kabak'ı sağına aldı. Bu oyunun Hakan Çalhanoğlu'na liderlik ve savunma yükü getirdiğini belirtmek gerekir. Takımın vbet giriş en iyi 6 numarası Salih Özkan'ın kaptana asist yapması beklenirken, Orkun'la ortaklığı orta saha direncinde risk oluşturuyor. İkinci yarıdaki Orkun-Salih değişikliği ile Kuntz, yeteneği bol bir takımla neler yapabileceğini görmek isteyebilir. Hakan Çalhanoğlu ilk yarının en iyi ve en verimli oyuncusuydu. Kaptan kahvenin tadı üçü bir arada olan 6, 8 ve 10 numaralarını sunuyor. Takımın ritmini ve rakibin baskısını takdir ediyorum. Sakatlanan Ferdy'nin yerine gelen Ellen, sol kanatta oynansaydı ve karşılaştığı yerden gol atsaydı maç için farklı bir hikaye yazabilirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.