Uçan, Rosier ve Dele Alli ile özel olarak ilgileneceği anlaşılıyor

Uçan, Rosier ve Dele Alli ile özel olarak ilgileneceği anlaşılıyor

Siyah beyazlılarda sezon başından beri Josef de Sousa ve Dele Ali, Saleh Ukan ve Rosier ise son haftalarda beklendiği gibi performans göstermiyor.

 

Siyah beyazlılarda sezon başından beri Josef de Sousa ve Dele Ali, Saleh Ukan ve Rosier ise son haftalarda beklendiği gibi performans göstermiyor. Teknik direktör Şen Güneş, Dünya Kupası tatilinde isimleri istiyor. Joseph de Sousa sezona sakatlık sorunlarıyla başladı ancak yine de beklentileri karşılayamadı. Senyor Güneş'in Brezilyalı futbolcuların kondisyonlarını iyileştirmek için özel antrenman teknikleri kullanacağı anlaşıldı. Sezona  iyi başlayan Rosier son zamanlarda iyi oynamıyor. Ayrıca Fransız sağ sırtından sakatlığı var. Şef Güneş'in vbet maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularıyla görüşeceğini "Benim tanıdığım Rosier değil" dediği belirtilmelidir. Sezona Rossier gibi iyi başlayan Saleh Ukan, son dönemde kondisyonunun düştüğünü gördü.

Şenol Güneş'in tecrübeli futbolcuyu Antalya kampında  özel bir programla çalıştırmayı planladığı bildirildi. Sahada henüz gücünü gösteremeyen Dele Ali için lig dışında geçen sezon, durumunu iyileştirmek için iyi bir fırsat gibi görünüyor. Teknik heyetin İngiltere futbolcularını istenilen seviyeye getirmek için harekete geçeceği anlaşıldı. 2022 Dünya Kupası için geri sayım devam ederken ilk görüşte aşk konuşuluyor. Yazar ve araştırmacı Amjad Taha'ya göre, Dünya Kupası'nın açılış maçında Ekvador ile karşılaşan Katar, Ekvadorlu oyunculara oyunu kaybetmeleri için rüşvet verdi. Katar'ın 8 Ekvadorlu  futbolcuya 7.4 milyon dolar rüşvet verdiği iddia edildi, bu haber her iki tarafça da doğrulandı.

"Geçen sezondan bu yana dört teknik direktör değiştiren bir Beşiktaş futbol takımı var. Bugün Şenol Güneş ile yine yollarda olacağız. Bir gerçek var ki Beşiktaş'ın en büyük sorunu teknik direktör değişikliği değil, kadroda yatıyor. Görmediğiniz veya vbet giriş görmek istemediğiniz sistem ve yapı, bu konuda ne hissediyorsunuz? Bu gerçek neden hala göz ardı ediliyor? "Orta ve uzun vadede Türkiye'nin sistemine ve yapısına uygun bir şey bulmak mümkün değil. Mesela Türk camiasının en itibarlı teknoloji uzmanı Fatih Terim. 3 yaşında bile sormuş, Önce "hoş bayan" dedi, Sportif başarısızlık gelince 6 ay içinde atıldı.Bu nedenle Türk futbol ortamı yapılanma gibi uzun soluklu çalışmalara kapalı.Burada yarışmacı olmak gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.