Amedspor'dan Belhanda Hamlesi! Ersun Yanal ile Anlaştılar

Amedspor'dan Belhanda Hamlesi! Ersun Yanal ile Anlaştılar

Amedspor, TFF 1. Lig'e yükselişinin ardından transferde gaza bastı. Başkan Aziz Elaldı, Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Faslı yıldız Younes Belhanda'yı transfer etmeyi istediğini duyurdu.

Amedspor, TFF 1. Lig'e yükselişinin ardından transferde gaza bastı. Başkan Aziz Elaldı, Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Faslı yıldız Younes Belhanda'yı transfer etmeyi istediğini duyurdu. Elaldı ayrıca, teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal'ı oturttuklarını da duyurdu.

Hiltonbet giriş adresi üzerinden dilediğiniz takımın müsabakasına kupon yatırabilirsiniz. En güncel haberlere yine bu adres üzerinden takip edebilirsiniz.

Ersun Yanal'ın Tercihi

Elaldı, Ersun Yanal'ın tercihini ve gelecek transferlerini şu şekilde açıkladı: "Amedspor'un şampiyonluğu tüm Türkiye'de ve dünyada büyük bir sevinçle karşılandı. Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediğimiz için teknik direktör arayışlarına başladı. Hedefimize ulaşmamızı sağlayacak bir isim aradık ve sonunda Ersun Hoca ile anlaşma vardı .

Süper Lig Hedefi

Elaldı, Süper Lig'den çıkmak istediklerini söyledi: "Süper Lig'den çıkmak istiyoruz. Bir hafta içinde kombine bilet satışlarımız başlayacak. Kombine biletlerimizin hızla büyüyeceğini. Amedspor olarak Türkiye'nin herhangi bir ilçesinde 10 bin taraftara sahip olabiliriz. İlk kez ligde mücadele etmek istiyoruz ve Süper Lig'den çıkmak istiyoruz.

Hiltonbet-giris.com adresi ile sevdiğiniz maçları canlı izleme fırsatını kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.