Arsenal'in Premier Lig'deki rekor deplasman galibiyeti

Arsenal'in Premier Lig'deki rekor deplasman galibiyeti

Arsenal'in Premier Lig'deki rekor deplasman galibiyeti

 

İngiltere Şampiyonası gezegendeki en güçlü şampiyonadır. Zamanımızın ana yıldızlarının çoğunun sahne aldığı yer burasıdır. Bu şampiyonanın tüm maçlarını güvenilir bir bahis şirketinden takip etmek çok kolay. Ve 1 x beat kayıt olun ve her oyundan para kazanabilirsiniz.

Londra Arsenal'iyle ilgili çatışmalar da burada ele alınıyor. Bu, Premier Lig tarihinin en çok şampiyonluk kazanan kulüplerinden biri. Ve 2023/204 sezonunda takım yeni bir başarıya imza attı. Şampiyonluk tarihindeki en büyük deplasman zaferini kazanmayı başardı.

Böylece, Şubat 2024 yılında kulüp, Vest Ham'ı deplasman maçında 0:6'lık skorla mağlup etti. Bu arada 1 x Beat şirketine kayıt olun ve bu kulübün yer aldığı maçlara kendiniz için en uygun koşullarla tahminler yapabileceksiniz.

Bu maça gelince, Arsenal ilk yarıda kendinden emin bir şekilde üstünlüğünü kanıtladı. Her ne kadar da iyi başlamamış olsalar da. İlk yarım saat boyunca Arsenal skoru açamadı. Daha sonra devre bitmeden Vest Ham'a karşı 4 gol atmayı başardılar.

Doğal olarak bundan sonra maçın gidişatı önceden belirlenmişti. Maçın ikinci yarısında "Arsenal" sorunsuz bir şekilde ezici bir zafer elde ederken, aynı anda birkaç gol daha atarak tarihi bir başarıya imza attı. Arsenal taraftarlarının bu maçı uzun süre unutamayacağı kesin.

Takımın tarihi zafere ulaşmasına ne yardımcı oldu?

Arsenal bu maçın favorisi olarak görünüyordu. Ancak neredeyse hiç kimse takımın böylesine ezici bir zafer kazanabileceğini hayal edemezdi. Bu arada, eğer onun maçları bugün hala ilginizi çekiyorsa, o zaman güvenilir one x bet şirketine kaydolun ve onlar hakkında tahminlerde bulunun.

Arsenal'in rekor zaferine gelince, bu aşağıdakilerin sonuçu oldu:

  1. Oyuncular arasında mükemmel takım çalışması. Sahada her oyuncu rolünü açıkça anladı. Bu sayede oyuncuların tüm eylemleri kolaylaştırıldı ve takım pratikte kusurlara izin vermedi. West Ham'in o toplantıda neredeyse hiç şansı yoktu.
  2. Liderlerin canlı performansları. Hemen hemen tüm oyuncular harika bir maç çıkardılar. Ancak özellikle Declan Rice'ı (eski bir West Ham oyuncusu olması dikkat çekiyor), Martin Odegaard, Bukayo Saka, William Salib'i öne çıkarabiliriz. Onların klas performansı, Topçulara rekor bir zafer kazandırdı.
  3. Başarılı bir taktik planları. Takım, ilk yarının ikinci yarısında rakip savunmayı kırmayı başardı. Bundan sonra işler Arsenal için daha kolay oldu. Takım hücumda deney yapabilir. Oyuncular girişim almaktan çekinmedi.

Böylece Arsenal harika bir maç oynadı. Güvenilir bir şirket olan one x bet şirketinde mevcut tüm karşılaşmalarını takip etmek kolaydır. Hemen oynayın ve bilgilerinizin sayesinde kazanın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.