Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ilk transferi için sürpriz iddia! '18 milyon euro'luk orta saha

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ilk transferi için sürpriz iddia! '18 milyon euro'luk orta saha

Fenerbahçe'nin yeni başkanının seçilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan sarı lacivertliler, transfer listesindeki oyuncuları kadroya katmak için adımlar atmaya başladı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanının seçilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan sarı lacivertliler, transfer listesindeki oyuncuları kadroya katmak için adımlar atmaya başladı. Bu süreçte, Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Pierre-Emile Hojbjerg'in transferi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia ediliyor. Mourinho'nun, Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde birlikte çalıştığı Danimarkalı orta saha için yönetimle görüştüğü ve olumlu bir rapor sunduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe tutkunlarının dikkatini çekecek tüm haberlere Elexbet adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

 

Ali Koç: Her Mevkii İçin 5 Futbolcu Belirliyoruz

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'nin transfer stratejisini açıklarken, her mevki için belirledikleri 5 futbolcu olduğunu dile getirdi. Bu isimlere teklif yapacaklarını ve transfer çalışmalarını başlatacaklarını belirtti. Ayrıca, mevcut kadroyu güçlendirmek için 3-4 takviye yapacaklarını ve önemli oyuncuları elde tutmak istediklerini vurguladı. Ancak astronomik teklifler gelmediği sürece oyuncu satışı düşünmediklerini ifade etti.

Acun Ilıcalı: Büyük Bir Kadro Kuracağız

Yönetici Acun Ilıcalı ise geçtiğimiz haftalarda transfer politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun takımın ofansif hattında hız eksikliği olduğunu düşündüğünü belirten Ilıcalı, hocanın isteği doğrultusunda hızlı ve etkili oyuncuların transfer edileceğini ifade etti. Ayrıca, Fenerbahçe'ye çok iyi isimlerin geleceğini ve büyük bir kadro kuracaklarını dile getirdi. Başkan Ali Koç'un dürüstlük ilkesine vurgu yaparak, hayallerin gerçekleşeceğine inandığını söyledi.

Bu gelişmeler, Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarının hız kazandığını ve önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedeflediğini gösteriyor.

Elexbetgiris.org adresine giriş yaparak Fenerbahçe’nin büyük kadrosununda kimlerin yer alacağını öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.