GÜLDEN AVCI KİMDİR?

GÜLDEN AVCI KİMDİR?

GÜCÜN VE MUTLULUĞUN TEMELİ SAĞLIKTIR, GÜZEL OLAN HER ŞEY SAĞLIKLIDIR

 

 
Gülden Avcı kimdir?
EGO Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurucu başkanı olan sayın Gülden AVCI: 1976 Almanya doğumludur. İki çocuğu vardır.
 
Hangi alanda eğitim aldınız?
Eğitim hayatını İzmir de tamamladıktan sonra Almanya'da psikoloji eğitimi almıştır.
 
Birçok yardım kuruluşunda görev aldığınızı duyduk hangi yardım kuruluşlarında görev aldınız?
İki çocuk annesi olan sayın Gülden Avcı çocuklarına daha iyi bir dünya ve gelecek için bir çok yardım kuruluşlarında gönüllü olarak görevlerde bulunmuştur. Gönüllü olarak çocuk esirgeme kurumlarında, çocuklara ve kadınlara yönelik yardım faaliyetlerinde bulunmuştur.
 
Hangi sektörlerde uzun yıllar boyu çalıştınız ve hangi ödülleri aldınız?
Sayın Gülden Avcı; İlgi duyduğu sağlık, güzellik ve kozmetik sektöründe uzun yıllar çalışarak, sağlık güzellik ve kozmetik sektöründe birçok başarıya da imza atarak ödüller almıştır. 2022 yılında kadın girişimcilik ödülü almıştır.
 
EGO Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni nasıl kurdunuz?
Sayın Gülden Avcı; Uzun yıllar çalışmasının vermiş olduğu kazanımlarını, tecrübelerini, konusunda uzman kişileri bir araya getirerek ve üniversiteler ile işbirliği yaparak, Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmaya karar vererek 2020 yılında İzmir de kurmuştur. 03 mayıs 2023 tarihinde Türk İş kadınları tarafından 2023 yılı Türk iş kadını ödülü almıştır.
 
Hangi konuda uzman kişileri bir araya getirerek çalışmalar yaptınız?
Sağlık, kişisel bakım ürünleri imalatında uzun yıllarmış çalışmış kendi branşlarında uzmanlaşmış, kimyacı, makineci, tasarımcı vs.
EGO Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin faaliyet alanları nelerdi ve ne tür yenilikler sunmaktadır? Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin faaliyet alanları kişisel bakım ürünleri ve kozmetik ürünleridir.
 
EGO Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ne zaman ve hangi amaçla kurulmuştur?
Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 25/03/2020 tarihinde İzmir de kurulmuştur.
 
EGO, hangi pazarlarda faaliyet göstermektedir ve hangi ürünlerde lider olmak için çalışmaktadır?
Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi özellikle kişisel bakım ve kozmetik sektöründe faaliyet göstermektedir. Tüm ürünlerde lider olmak için mücadele edecektir.
 
Şirketin yönetim kadrosu ve çalışanlarında hangi uzmanlık alanları bulunmaktadır?
Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ürettiği ve üreteceği tüm ürün gruplarında, ürün ile ilgili olarak tasarımından, bileşenlerinin belirlenmesinden, imalat aşaması da dahil olmak üzere de tüm aşamalarda konunun uzmanları ile iş birliği yaparak çalışmalarına devam etmektedir.
 
EGO, sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlı üretim konularında ne gibi uygulamalar yapmaktadır?
Ego Kişisel Bakım Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ürettiği tüm ürünlerde Öncelikle çevreye zarar vermemek için geri dönüştürülebilir malzemeler kullanmaktadır. Ürün tasarım aşamasında kağıttan plastiğe ambalajına kadar özellikle geri dönüştürülebilir malzemeleri tercih etmektedir.
 
Sayın Gülden AVCI; Sağlık, güzellik ve kozmetik sektöründe lider şirketler arasında olmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.