ODEAWEB VDS ve Fiziksel Sunucu Arasındaki Farklar Nelerdir?

ODEAWEB VDS ve Fiziksel Sunucu Arasındaki Farklar Nelerdir?

ODEAWEB VDS ve Fiziksel Sunucu Arasındaki Farklar Nelerdir?

 

Yaşadığımız çağ veri ve teknoloji çağı olarak biliniyor. Her geçen gün daha fazla bilgi veya veri elde ediyoruz. Bunun yanı sıra web sitelerinden internetten her alanda yararlanıyoruz. İnternet ortamında takılabiliyor, oyun oynayabiliyor veya diğer ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz. Örneğin internetten ihtiyaç duyduğumuz bir ürünü kredi kartı numaralarımızı girerek satın alabiliyoruz. Tabi ki bunu yaparken güvenilir web sitelerine ihtiyaç duyuyoruz. Web sitelerinin verimli bir şekilde çalışabilmeleri için güvenilir VDS sistemlerine ihtiyaç duyulur. Sanal sunucular verilerin yedeklenebileceği bir ortam sağlar. Bunun yanı sıra verilerin kaybolmasının, sanal ortamda saldırıya uğramasının da önüne geçilmiş olunur. İşte sanal ve gerçek sunucuları birbirinden ayıran en önemli özellikler ise şunlardır:

  • Sanal sunucular birden fazla şekilde oluşturulur. Bir fiziksel sunucu birden fazla sanal sunucuya bölünebilir. Bu anlamda sanal sunucular fiziksel olanlarına göre daha uygun fiyatlı ve ekonomiktir. Günümüz şartları her ortamda tasarruf etmeyi gerektiriyor. Sizlerde hemen şimdi VDS veya sanal sunucu edinebilmek için aşağıda paylaşacağımız linki kullanabilirsiniz.
  • Sanal sunucular işlemci, bellek veya disk gibi kaynaklardan meydana geliyor. Her sunucu için belirlenmiş özel bir fiyat bulunuyor. Bu fiyatlar özelliklerin artmasıyla artabiliyor, azalmasıyla birlikte de azalabiliyor. Örneğin bir sunucu satın aldınız ve bundan birkaç ay sonra sunucunuz yetersiz gelmeye başladı ve özelliklerini yükseltmek istiyorsunuz. Sanal sunucularda ek bir özelliğe gerek kalmadan, kaynakları direk olarak yükseltebilmeniz ve ihtiyaçlara karşılık verebilmeniz de mümkün olabilir.
  • Sanal sunuculara erişim kolaydır. Ayrıca bir sanal sunucudan bir diğerine veri aktarımı da gerçekleştirilebilir. Veriler hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Özellikle büyük ve orta ölçekli şirketler için veriler hayati önem taşır. Müşterilerin isimleri, kredi kartı numaraları veya diğer özel bilgileri hep veridir. Bu verilerin kaybolmaması ve güvenilir bir ortamda saklanabilmesi için de yine aynı şekilde vds satın al hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

En doğru seçimi yapabilmek ve size en uygun paketi belirleyebilmek için hemen şimdi https://www.odeaweb.com/vds-sanal-sunucu web sitesini ziyaret edebilirsiniz. En uygun fiyatlı sanal sunucular sizleri bekliyor olacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.