5. Hyatt & Coca-Cola Golf Turnuvası

Hyatt Regency İstanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament” 18 Ağustos'ta Kemer Golf & Country Club’da yapılacak.

Hyatt Regency İstanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament” 18 Ağustos 2007 tarihinde, Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek. Turnuvada otomobil ve tatil ödülleri de verilecek.

 

Hyatt Regency Istanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament”  18 Ağustos 2007 tarihinde, Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek. Coca-Cola’nın ana sponsor, Akşam Gazetesi, Alem ve Platin&World Business Dergilerinin basın sponsoru olduğu organizasyonda, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlara verilecek kupaların ve ödüllerin yanı sıra, “longest drive” atışını başaran kişi, bir Isuzu D-Max marka otomobile sahip olacak.

 

“En iyi atış” esasına dayanan “Texas Scramble” tarzında oynanacak turnuvada, 4 oyuncudan oluşacak yaklaşık 25 grup olacak. Gruplarda yapılan toplam 4 atıştan en iyisi dikkate alınacak ve birinci takım bu esas göz önünde tutularak belirlenecek.

 

Turnuvayı takiben Hyatt Regency Istanbul’un havuz başında düzenlenecek gala gecesinde ise talihli 2 çift, turnuvanın co-sponsoru olan Hyatt Regency Casablanca ve Grand Hyatt Dubai otellerinde Lufthansa  ve Singapore Airlines ile gidiş dönüş uçak biletleri dahil olmak üzere tatil kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Hastaneler
Eczaneler
Kimse yenemedi yenemeyecek
İşte Türkiye'nin muhtemel rakipleri!
Böyle de takım ismi olur mu?