Dedeman İstanbul konuklarını Haziran ayında enginar yemeklerinin muhteşem mönüsünden oluşan benzersiz lezzetleriyle buluşturuyor. Dedeman İstanbul, dünyanın en lezzetli sebzeleri arasında yer alan ve Türk mutfağının prensesi "enginar"ın birbirinden lezzetli onlarca yemeğini Haziran ayında konuklara unutamayacakları tatları yaşatacak.
4-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Enginar Haftası" boyunca bir doğa harikası olan enginar, yazla birlikte gelen doğa ve sağlık esintisine paralel bir lezzet şöleni yaşatacak. Eski Yunan ve Roma dönemlerinden bu yana bilinen ve bu dönemlerde kral sofralarının başlıca yemeği olarak tüketilen enginar, bir kez daha Dedeman İstanbul'un usta şefinin maharetli elleri ile buluşacak.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Enginar Haftası" kapsamında Dedeman İstanbul misafirleri, şef Adnan Öztürk’ün özel olarak hazırlayacağı "ızgara enginar carpaccio, soğuk bakla çorbası ile" veya "taze enginar kalbinde rizotto" gibi birbirinden lezzetli enginar yemeklerinin tadını çıkarma fırsatını bulacaklar.
Dedeman İstanbul, enginarın, usta bir şefin ellerinde şekillenen benzersiz lezzetlerini tatmak isteyen herkesi "Enginar Haftası"na bekliyor.
Rezervasyon için: (0212) 337 45 00
Daha fazla bilgi için: Etica İletişim Danışmanlık / (0212) 216 40 20 /
Fatma Atakan Karakuloğlu / fatma@etica.com.tr