Demsa Hukuk, Hüseyin Baybaşin’in Özgürlüğü hakkında açıklama yaptı.

Demsa Hukuk, Hüseyin Baybaşin’in Özgürlüğü hakkında açıklama yaptı.

Demsa Hukuk, Sn. Hüseyin Baybaşin’in Hollanda şehirlerinde özgürce dolaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Sn. Hüseyin Baybaşin’in, Topluma uyum programı kapsamında özgürlüğe ilk adımı attığını kaydeden Hüseyin Baybaşin’in Özel danışmanı ve Demsa Hukuk’un patronu Dr. Hüseyin Demir,  ‘Özel danışmanlığını ve Demsa Hukuk Büromuzun hukuksal hizmetlerini yürüttüğü Sn. Hüseyin Baybaşin’in, 29 yıldır hukuksuz bir şekilde Hollanda cezaevinde rehin tutulduğunun tüm kamuoyu tarafından, bilinmelidir. ‘ifadelerini kullandı

Hüseyin Baybaşin, Hak ettiği özgürlüğe ilk adımını attı.

Hüseyin Baybaşin’in Özel danışmanı ve Demsa Hukuk’un patronu Dr. Hüseyin Demir, 29 yıldır haksız ve hukuksuz bir şekilde özgürlüğünden mahrum bırakılmaya devam edilen Sn. Hüseyin Baybaşin, Topluma uyum programı kapsamında yakın aile fertleri bir araya gelmiş, hasret gidermiş ve Hollanda’nın tüm şehirlerini ilk defa fiziksel olarak özgürce dolaşmıştır.’ İfadelerini kullandı.

Hüseyin Baybaşin’in Tüm sevenlerine selamı var

Hüseyin Baybaşin’in Özel danışmanı ve Demsa Hukuk’un patronu Dr. Hüseyin Demir, ‘ Sn.Hüseyin Baybaşin ile görüşmemizde, Sn. Hüseyin Baybaşin, Hollanda'nın ilgili makamları, güvenlik sebebiyle önceden bilgi paylaşımını yasaklamış olmasından dolayı, haber veremediğim    tüm akrabalarıma ,sevenlerime ve dostlarıma kalben selam ve sevgilerini iletiyorum. Yakında yan yana, gönül gönülle olacağız diyerek, selam ve sevgilerini iletti.’ ifadelerini kullandı.

Hüseyin Baybaşin, topluma uyum programından sonra özgürlüğüne kavuşacak.

Hüseyin Baybaşin’in Özel danışmanı ve Demsa Hukuk’un patronu Dr. Hüseyin Demir,  ‘Hollanda hükümeti, ilgili yasalar ve güvenlik gerekçesi hassasiyetinden dolayı Sn. Hüseyin Baybaşin’in topluma uyum programına ilişkin detayların, önceden ve sonradan açıklanmasını yasaklamaktadır. Bu durumdan ötürü uyum programının detayları ve Sn. Hüseyin Baybaşin’in hangi günler özgürce toplumun içerisinde dolaştığı bilgisini kamuoyuna paylaşamamaktayız. 29 yıldır haksız ve hukuksuz bir şekilde özgürlüğünden mahrum bırakılmaya devam edilen Sn. Hüseyin Baybaşin, Topluma uyum programı sonunda, hak ettiği özgürlüğe kavuşacağını düşünmekteyiz. ’ifadelerini kullandı.

Sn. Hüseyin Baybaşin’ hakkında açıklama yapacak 3 isim var.

Faklı tezviratlar da bulunan kişilere itibar edilmemesi gerektiğini kaydeden Hüseyin Baybaşin’in Özel danışmanı ve Demsa Hukuk’un patronu Dr. Hüseyin Demir,  ‘Sn. Hüseyin Baybaşin’in hakkında resmi veya gayri resmi tüm iş ve işlemlerde Hollanda da bulunan Avukat Adele van der plas, Türkiye’de ve Dünyanın herhangi bir ülkesinde Demsa Hukuk olarak Özel Danışmanı Dr. Hüseyin Demir ve Avukat Lezgin Ahmet Baybaşin dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.’

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özboyacı Altın: Yarım Asırlık Tecrübeyle Işıldayan Zarafet
İdil Car: Kıbrıs'ta Güvenilir ve Uygun Araç Kiralama Seçenekleri
Sandviç Panel Çatı Fiyatları
Dev Sağlık Turizm Organizasyonuna %70 hibe desteği ile katılım fırsatı!
E-Ticaret Sitesi ve Kurumsal Web Sitesi Arasındaki Farklar ve Önemi