Ak Parti’de; İstanbul için 6, ilçeler için 255 aday adayı başvuru yaptı

Ak Parti’de; İstanbul için 6, ilçeler için 255 aday adayı başvuru yaptı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, İstanbul'un 39 ilçesinde 255 ilçe belediye başkan aday adayı ile büyükşehir için de 6 aday adayının müracaat ettiklerini söyledi.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen temayül yoklamasına başkanlık etti.

Şahin, “31 Mart seçimlerinde en güzel, en parlak başarıyı elde etmek için çok titiz ve hassas bir çalışmayı yürütüyoruz" dedi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Şahin, 81 ilde düzenlenen temayül yoklaması ile teşkilat mensuplarının görüşlerini, düşüncelerini, eğilimlerini tespit ederek adayları belirlemek istediklerini söyledi.

Bu eğilimlerin partinin karar alma sürecinde yol gösterici olacağını aktaran Şahin, şöyle konuştu:

9.000 ÜYE OY KULLANILDI 

"Bugün İstanbul'umuzda yaklaşık 9 bin teşkilat üyemiz burada oylarını kullanacaklar ve 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde yarışa girecek olan 39 ilçe ve bir büyükşehir belediye başkan adayımızın tespitinde bizlere yol gösterecekler.

İstanbul'umuzun 39 ilçesinde 255 ilçe belediye başkan aday adayımız ve büyükşehrimiz için de 6 aday adayımız müracaatlarını gerçekleştirdiler. Genel Merkez olarak illerimiz, ilçelerimiz ve bütün yönetim kademelerimizde 31 Mart seçimlerinde en güzel, en parlak başarıyı elde etmek için çok titiz ve hassas bir çalışmayı yürütüyoruz."

Şahin, 31 Mart’ta AK Parti ve Cumhur İttifakı adına seçimden zaferle çıkacaklarını dile getirerek, bu anlamda her kademesiyle çok dikkatli bir süreci, çok disiplinli bir çalışmayı yürüttüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.