Ali Karaman, Muammer Keskin ve ekibine rağmen başkan seçildi!

Ali Karaman, Muammer Keskin ve ekibine rağmen başkan seçildi!

Şişli Kulüpler Birliği Başkanlığı seçimlerinde, Muammer Keskin’in kendisine yakın adamı aracılığı ile yaptığı tüm engellemelere rağmen, Ali Karaman tekrar Şişli Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildi.

KESKİN, İLK ÖNCE ALİ KARAMAN’A HAİN DEMİŞTİ

Muammer Keskin, Şişli Kulüpleri Birliği Başkanı Ali Karaman’a geçtiğimiz ay hain demişti. Keskin, onun olduğu yerde ben olmam diyerek Ali Karaman’a baskı ve mobing uygulamaya başlamıştı.

CHP KONGRE SÜRECİ YAKLAŞINCA, KESKİN ÇARK ETTİ

Keskin, daha sonra CHP Şişli İlçe Kongresi’nin yaklaşmasıyla, CHP’nin Şişli’de etkin isimlerden olan Ali Karaman için çark etmişti.

Keskin, Ali Karaman’a yaptığı onca hakaretten sonra, hiçbir şey olmamış gibi, CHP’de kendisine muhalet edenlere mesaj vermek adına, makamında Ali Karaman’ı ağırlayıp, resim çektirip paylaşım yapmıştı.

FOTOĞRAF MUHALEFETE VERİLEN MESAJIN İSPATI OLDU

Muammer Keskin’in çektirdiği resimde, CHP Şişli İlçe Kongresi’ni Muammer Keskin adına ben organize ediyorum diyen Doğan Kılıç, diğer taraftan da, delegeleri bazı vaatlerle etki altına alınmasında kullanılan meclis üyesi ve siyasi başkan yardımcısı olan Nurettin Tan’ın olması, Keskin’in kendisine muhalif olanlara mesaj verildiğinin adeta bir ispatı olmuş oldu.   

ali-karaman-muammer-keskin-nurettin-tan-dogan-kilic-sisli-kulupler-birligi.jpg

KESKİN, ADAMLARINA ADAY ÇIKARTMIŞTI     

İlk önce hakaret edip sonra barıştık mesajları veren Keskin, daha sonra yanında bulunan adamları aracılığı ile Şişli Kulüpler Birliği Başkanlığı seçimlerinde Ali Karaman’ın karşısına aday çıkmasını sağlamıştı. Keskin’in çıkarttığı adaylar, seçilemeyeceklerini anlayınca da seçimlere dahi gelemediler.

TÜM AYAK OYUNLARINA RAĞMEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Keskin’in yaptığı baskı ve mobinglere boyun eğmeyen Ali Karaman, dün yapılan seçimde, tüm ayak oyunlarına rağmen, Şişli’deki kulüpler tarafından, tekrar Şişli Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.