Keskin’in CHP Şişli’deki ekibi bir emekçinin işine son verdi!

Keskin’in CHP Şişli’deki ekibi bir emekçinin işine son verdi!

Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi’nde uyguladığı mobing ve işten çıkartmalardan sonra, şimdi de Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndaki ekibi tarafından ilçe örgütünde mobing uygulanan emekçinin işine son verildi.

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’nde uyguladığı mobing ve işten çıkarmalardan sonra, Keskin’e yakın ekipleri tarafından da bulundukları yerlerde mobingler uygulanmaya ve işten çıkartmalara başlandı.

KESKİN’İN KİNDARLIĞI VE KİBRİ ORTAYA ÇIKIYOR

Muammer Keskin’in kindarlığı ve kibri gün geçtikçe ortaya çıkmaya başladı. Keskin, bir taraftan mobing uygularken, diğer taraftan da mobing uygulamadığına inandırmak ve kendisinin haklı olduğunu göstermek için olmadık bahaneler sunuyor.

Keskin’in bu taktiği ilk zamanlarda tutarken zaman ilerledikçe ve gerçekler de birer birer ortaya çıkmaya başlayınca, Keskin ve ekibi daha da hırçınlaşmaya başladı.

EMEKÇİYE SÜREKLİ MOBİNG UYGULANIYORDU

Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndaki yönetimi tarafından, ilçe başkanlığında çalışan emekçinin işine oy çoğunluğu ile son verildi. Keskin’in ekibinin CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda çalışan işçiye sürekli mobing uyguladığı iddia ediliyordu. Bu işten çıkartmayla da, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndaki mobing adeta ispatlanmış oldu.

İŞLERİNE GELMEYİNCE EMEKÇİYİ İŞTEN ÇIKARDILAR

İşe kendileri almalarına rağmen, emekçinin işine son veren Keskin’in ekibi yine Keskin gibi olmadık bahaneler sunmaya başladılar.

Şişli’deki CHP siyasi kulislerinde, Keskin’in ekibinin işçiye istediklerini yaptıramadıkları için ilk önce mobing uyguladıkları, sonrasında da işten çıkardıkları konuşuluyor.

HAYATI BOYUNCA SAVUNDUKLARININ HEP TERSİNİ YAPTI

Siyasi hayatı boyunca belediye başkanını CHP’li üyelerin seçebilmesi için kullanılan yöntem olan çarşaf listeyi savunan Keskin, başkan olduktan ise üyelerin değil kendisinin seçmesine olanak tanıyan hayatı boyunca karşı çıktığı blok liste ile seçime gidilmesini sağlamıştı.

Keskin, hayatı boyunca savunduğu ideolojisinin tam tersini yapmasına rağmen o süreçte de yine kendisinin doğru yaptığını savunmuştu.  

KESKİN, CHP YÖNETİMİNİ DE İKİYE BÖLDÜ

CHP İlçe Başkanlığı seçimlerinde tüm tepkilere rağmen, Muammer Keskin’in tek başına oluşturduğu ilçe yönetimini bir süre sonra ikiye bölmüştü.

Bir tarafta Muammer Keskin’in doğru ya da yanlış demeden, tüm isteklerini yerine getiren bir grup oluşurken, diğer taraftan da CHP’nin menfaatlerini, tabanın istek ve beklentilerini savunan bir grup oluştu.

BİR TAKIM OYUNLARLA ÇOĞUNLUK ELE GEÇİRİLDİ

Keskin’in ikiye böldüğü CHP Şişli ilçe yönetiminde ilk zamanlarda oy çoğunluğu karşı gruptaydı. Keskin’in uyguladığı mobing ve makam gücü ile karşı grupta olan bir yönetici istifa ettirilerek oy çoğunluğu Keskin’in yakın ekibinin tarafına geçmişti.   

OY ÇOKLUĞU İLE İŞÇİ İŞTEN ATILDI

CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda oy çoğunluğunu kaybeden yönetim kurulu üyelerinin tüm müdahalelerine rağmen, oy çoğunluğunu ellerinde bulunduran Keskin’in ekibinin emekçinin işten çıkarılmasına engel olamadılar. Böylelikle de CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda çalışan işçi oy çokluğu ile işten atılmış oldu.

GEÇMİŞTE DE SÜREKLİ SANSASYONLARLA GÜNDEMDEYDİ

Şişli’de yaşanan sansasyonlar, her ne kadar üstü örtülmeye, yalan ve yanlış söylemlerle gizlenmeye çalışılsa da, Muammer Keskin’in geçmiş siyasi yaşamına bakıldığında da aynı sansasyonlarla dolu olduğu görülüyor.

KESKİN İLÇE BAŞKANI İKEN BELEDİYE SEÇİMİ KAYBEDİLMİŞTİ

Keskin’in kini ve kibri nedeniyle bulunduğu tüm siyasi ortamlarda sürekli krizler çıktı. Bu krizler sonunda da çok ciddi bedeller ödenmişti.

Keksin, Şişli’de SHP İlçe Başkanı olduğu süreçte, SHP’den Şişli Belediye Başkanı olan Fatma Girik’in 1994 yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kaybetmesine neden olmuştu.

1994 seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığı’nı kaybettiren Keskin, Şişli’yi soydu diye sürekli eleştirdiği Gülay Aslıtürk’ün Anavatan Partisi’nden Şişli Belediye Başkanı olmasına neden olmuştu.

KESKİN, 1994’DEKİ GİBİ 2024’TE DE CHP’YE KAYBETTİRECEK

Şişli’nin siyasi kulislerinde, Keskin’in geçmişte sergilediği tutum ve davranışlarına yine aynen devam etmesi nedeniyle, Şişli’de 1994 yılındaki yerel seçimleri kaybettirdiği gibi yine tarihi tekerrür ettirerek, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP’nin Şişli Belediye Başkanlığı’nı kaybetmesine neden olabileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler